Hva har skjedd siden sist?

Det som har skjedd siden sist er ganske mye skal jeg si deg :) Det skjer jo en del på en to uker tid. Jeg må nesten ta frem kalenderen og gjerne dagboken også for å få oversikt over hva jeg faktisk har gjort. Tiden går så utrolig fort i noen perioder. Det vil da si at jeg er inne i en slik periode nå. 

Siden sist har vi kommet langt inn i februar måned. Vi hadde jo såvid begynt på måneden sist syns jeg. 

mandag den 4. februar var jeg hjemme fra skolen fordi jeg var syk. Jeg kom meg selvsagt på skolen dagen etter fordi da hadde jeg blitt mye bedre og jeg var på skolen som vanlig på onsdagen. Jeg var også på skolen på torsdag, men jeg har undervisning fra 08:30- 11:00 og 15:45- 19:00. Det vil si at jeg har fritimer imellom disse øktene, så på torsdag den 7 februar gikk jeg på utdanningsmesse i noen av disse fritimene for å finne ut hva jeg skal blir. 
I helgen 8- 10. Februar var jeg på Roverkongress i Mandal. På Fredagen reiste jeg tidlig om morningen inn til Bergen for å møte noen jeg skulle reise med til Mandal. Vi tok bussen klokken ni fra Bergen mot Stavanger og vi satt på den bussen i sånn omtrent fem timer før vi byttet buss som gikk videre sørover til Mandal. Når vi endelig ankom Mandal i sju tiden om kvelden med noen forsingelser på veien fikk vi kjempe god lapskaus. Det var helt fantastisk med noe skikkelig mat etter mange timer med frukt, boller, brødmat og snop. Når vi hadde fått i oss mat startet kongressen etterhvert. Det ble opprop og vi begynte på det generelle. Du lurer gjerne på hva en Roverkongress er, men det tenkte jeg å ta mer om i et annet innlegg. Det kan forklares kort med at det er et ting der man kan påvirke hvem og hva som skal gjøres for en viss aldersgruppe. På Lørdagen begynte i dagen med ulike saker frem til lunsj og vi spiste lunsj ute. Når vi hadde spist lunsj skulle vi på et lite rebusløp i området og vi gikk i et kjempefint turområdet med god utsikt mot sjøen. Etter lunsj ble vi delt i grupper og dikuterte ulike saker. På søndagen var det i hovedsak valg og vedtak. Dette gikk ganske raskt og greit. Når det hele var ferdig var det hjemreisen som sto for tur. Vi såg ikke akkuratt frem til de ni timene i buss for å komme hjem. Det gikk overraskeende greit. 

Jeg hadde vondt i halsen så og si hele helgen, men jeg holdt det i sjakk med halsdrops og diverse. Derfor var jeg ikke spesielt dårlig på kongressen, men på mandagen etter jeg hadde kommet hjem følte jeg meg slapp og syk. Det resulterte i at jeg ble hjemme fra skolen mandag, tirsdag og onsdag den uken etter turen til Mandal. Jeg kom meg på skolen igjen på torsdag. Da fullførte jeg hele dagen og attpåtil var jeg å spiste ute med kjæresten etter skolen. jeg fikk Roser av han. Han fikk noen av meg også selvsagt. 


Denne helgen som har vert begynte med at jeg hadde fri på fredag og jobbet med skolearbeid og gikk tur med hunden. Senere på kvelden kom kjæresen min. Vi lagde mat sammen og hadde en fin kveld. På lørdagen var jeg på shopping med en venninne og senere på kvelden ble det god mat og tur med hunden i et alldeles ruskevær. Søndagen sto jeg tidlig opp for å komme meg til Bergen på møte til klokken elleve i Roverbjørgvin. Når møtet var ferdig tok jeg den første bussen som passet. Jeg skulle nemlig rekke cheer treningen kvert på fem. Etter treningen har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. jeg har muligens klagd litt for at jeg fikk vondt i nakken/ ryggen etter at jeg hadde vert på trening i dag.  Jeg har sett litt på tv, spist, rydde og ellers sånn vanlig kvedelige ting som man må gjøre. 

 

Det var de to siste ukene :D 

 

Jeg har selvsagt bare tatt med spesielle hendelser for hvis jeg hadde tatt med alt som har skjedd de to siste uke hadde det blitt en hel bok. 

 

 

Hva har du gjort den siste tiden?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits