På gang...

Må si det er litt rydding på gang. Jeg må virkelig rydde rommet mitt fordi det ser helt forferdelig ut. Det er mange ting som ligger på gulvet, på pulten og i sofaen som ikke skal være der. Det ligger der fordi jeg enten har latt vær å legge det på den plassen det skal ligge eller at det ikke har en fast plass det skal ligge. Dette må jeg definetivt få kontroll på. Jeg har hatt en del ting å huske på og tenke på den siste tiden,så da har jeg rett og slett ikke satt av tid til ryddig. 

Det er en ting jeg lurer på. Når jeg rydder og fikser rommet mitt tar det ikke så lang tid før det blir rotete igjen. Har du noen tips det hvordan man kan holde det fint og ryddig? Hva oppbevaringsystem fungere? Hvis du har noe som helst å komme med når det gjelder å holde orden på rommet,så kommenter under her :) 

Hvis man skal kunne komme med tips må man vite hvordan rommet er, så kommet mitt er ganske stort. Rommet har skråtak som gjerne kan gjøre oppbevaringen litt upraksisk. Jeg har to vinduer i midten av stråtaket da det er flatt tak på toppen av skråtaket. Jeg har døren på andre siden av rommet rett over vinduene. 

 

Kan du gi meg noen tips?

 

Jeg ønsker litt forandring :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits