Travel uke

Det blir en travel uke med mye på programmet og mye å gjøre. I dag har jeg hatt kjøretime.Jeg har også hatt sånn samtale med læreren om hvordan man ligger ann i faget. Etter det hadde jeg fysikk fra kvart på fire til sju. Når timen nærmett seg slutten satt jeg nærmest å trippet fordi jeg skulle rekke en buss som gikk sju. Den måtte jeg rekker fordi jeg skulle på ledermøtet i speideren å planlegge "Topptur" og møtene fremover. Når jeg kom hjem var det til å få i seg litt mat. Jeg måtte også få sendt ut en mail om arrangementet vi planlagte. 

Denne uken er det bare ikke en hektisk dag, men flere. I morgen må jeg lese på to prøver før jeg skal på skolen å ha matte. Når jeg er ferdig med matte tenkte jeg selvsagt å lese før jeg skal på Roverbjørgvin møtet klokken seks. Når jeg er ferdig på møtet må jeg ta bussen hjem og øve enda mer på fysikk prøven som jeg skal ha Torsdagen. 

På torsdagen begynner jeg som vanlig halv ni  med matte og holder på til elleve, så har jeg noen fritimer før fysikk. I de fritimene tenkte jeg å lese på Fysikk prøven. jeg begynner med Fysikk kvart på fire og er ferdig sju. Når jeg kommer hjem må jeg lese på matte prøven jeg skal ha på Fredagen. 

Jeg begynner først med matte prøven klokken halv ni på fredag. Når jeg er ferdig med den tar jeg turen hjem for å jobbe videre med matte og selvsagt forbrede møtet/ arrangement. Senere på dagen skal jeg ha peff- møtet der vi skal gå igjennom litt saker og ting. På lørdagen tar det da til med "Topptur" med speideren og jeg avslutter uken med en heldag på årsmøtet på søndagen.

 

 

Hvordan er din uke?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits