Tilbake!

Jeg kom tilbake fra stockholm på Onsdag. Når vi skulle finne koffertene våre var de ikke å se noen steder. Det virket som alle andre som kom fra stockholm hadde hentet bagasjen sin fordi det var bare noen få kofferter på rullebåndet når vi såg og ingen av disse var våres. Vi stilte oss i kø for å si i fra at den var savnet. Så det vil si at jeg kom hjem fra ferie med bare håndbagansje. De sa at de skulle kjøre kofferten hjem til oss. Koffertene våre kom i går i sju tiden, så  nå er alt fint og jeg har fått eiendelene mine. 

Det har vert så fint være etter at jeg kom hjem, så jeg har vert mye på båttur. Det var veldig fint og jeg badet faktisk i sjøen. Det var litt kaldt. Jeg har vert mye ute og jeg har vert mye kos kjæresten min. Jeg har med andre ord ned prioritert bloggen litt. Jeg har tenkt å vise dere hva jeg kjøpte i stockholm og vise dere bilder jeg har fra stockholm. 

Nå snart skal jeg ta en joggetur tenkte jeg. Nå holder jeg på å pakke og rydde. Så da må jeg fortsette etter tur. Det er veldig lenge siden jeg har tatt en skikkelig joggetur. Jeg hadde kjempelyst å ta en tur på onsdag og torsdag, men skoene mine var i kofferten min. Jeg pakker fordi jeg reiser i morgen. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits