Hvordan går prosjektet?

Det jeg snakker om er prosjekt- Få orden på rommet.

Da mener jeg mitt rom. Det er både rotete og uorganisert. Nå skal det bli en forandring! Jeg skal ta en oppryddning. Tanken var at jeg skal organisere alt som er i skuffer og skap. Jeg må kanskje ta det som ligger på golvet først hvis disse tingene har sin faste plass allerede. Nå har jeg begynt med å ta av sengetøyet. Det må selvsagt til vask, så jeg tok det likegodt med en gang. Så nå har jeg fått på nytt og rent sengetøy. Det skal med andre ord bli godt å legge seg senere. Jeg har selvsagt også kasset noen ting som jeg ikke trenger. Nå har jeg kommet halvveis med å pakke ut, så da er det bare til å ta den andre halvparten. Det ser alltid bedre ut når man får pakket vekk vesker/bager og poser. Det ser med en gang mye mer rototete ut når det ligger poser rundt omkring. 

Når sant skal sies har jeg kommet ganske greit igang med det lille prosjektet mitt. Jeg har tross alt ryddet litt på pulten, gulvet og oppi skuffen på kommoden. Nå tenkte jeg virkelig å ta tak i det og prioritere tid til rydding.

Slik ser det ut nå:  

Dette innleget har jeg publisert på bloggen før, men siden jeg holder på med dette prosjektet kontinuerlig tenkte jeg å publisere det igjen. Når jeg holdt skikkelig på med rommet mitt sist, så var da jeg publiserte dette innleget hadde jeg akkurat kommet hjem fra Christian og holdt på å pakke ut. Jeg tenkte å få orden på rommet mitt før jeg skulle på ferie, men det klarte jeg ikke. Derfor holder jeg på nå også fordi at jeg ikke har fått brukt like mye tid som jeg hadde ønsket på å fikse rommet mitt. 

I dag har jeg stått på. Jeg har støvsuget og  vasket hele huset som er hele tre etasjer. Det var mye arbeid, men det ble veldig fint og jeg fikk glade foreldre hjem fra jobb i dag som syns det var deilig med reint hus til helgen. Jeg tok noen timer pause og begynt på ryddningen av rommet mitt for litt siden. Nå har jeg tatt alt ut av hyllene på badet og tatt alt av pulten. Når det var gjort vasket jeg både hyller og pulten fordi det var så mye støv og skitt. Jeg har også sotert papirer og laget mitt lille system. Det gjelder at alle tingene man har sin bestemt plass. Det er ikke alle tingene mine som har sin bestemte plass, men det er vel derfor jeg tar en oppryddning og får orden på det. 

Håper du vil følge prosjekt og se resultatet .

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits