Begynner å bli hverdag igjen

I helgen har jeg ryddet vekk julen og ryddet på rommet mitt. Jeg er ennå ikke helt ferdig med å rydde rommet siden jeg fant ut at jeg skulle ta ut alle hettegenserne mine og se igjennom dem. Jeg er ikke en av dem som bruker hettegenser hver eneste dag, så det er lite aktivitet i den hyllen. Ingenting blir tatt ut av hyllen og ingenting kommer tilbake etter vask. Det er hvertfall en skjeden gang. Det er to hettegensre jeg bruker og de henger på en knagg når jeg har tatt de i bruk etter vask. Det vil da si at det går fra knaggen og rett i vask når de er skitten. Jeg har gått igjennom alle hettegensrene min og jeg har bestemt meg for å gi vekk noen av dem. Det er ingen visst i at ting jeg ikke bruker skal ligge å ta plass i skuffer og skap.

Jeg bestemte meg for å ikke ta noen bilder til bloggen før rommet var rydding. Det vil da si at jeg ikke har fått tatt bilder. Jeg håpet på å bli ferdig i  går, men jeg har nok multitasket litt mellom rydding, internett og annet. Jeg har også sovet lengre enn planlagt og da tenker jeg spesielt på i går. Jeg skal prøver å bli ferdig i dag med rydding og slikt. Det kommer nok et innlegg eller to senere.

Det blir snart hverdag igjen. Det merker jeg godt og jeg må komme inn i rutiner igjen slik at det ikke blir en for brå start. Jeg har studiedag i morgen og skal på skolen igjen på Tirsdag. Da har jeg vært vekke fra skolen i tre uker.

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits