Ikke særlig imponert

Jeg er ikke særlig imponert over egen innsats på bloggen for tiden.  Det er nesten en måned siden jeg har blogget. Det har nok litt med prioritering å gjøre. Fokusert mye på skole. Lite fokus på blogg.  Nå etter jul har vi hatt avslutning av emne med flere tester og hjemme eksamen. Det har vært mye å gjør hver eneste uke. Det har vært oppgaver å skriver. Det har vært mange kapittler å lese. 

Jeg har hatt mange ideer om hva kan blogge om, men det har ikke kommer der hend at jeg har publisert noe. Jeg har kanskje tatt bilder, men de har ikke kommet på bloggen. Det gjerne fordi jeg har glemt det eller at det har blitt tatt med et annet kamera. Problemet med at jeg får bildene jeg legger ut liggende og ikke stående slik som jeg vil ha de. Når man finner et kjempefint bilde som man vil legge ut, så blir bilde lagt på siden når man laster det opp. Dette skjer med de fleste bildene jeg har. Det er veldig kjedelig fordi at da blir det automatisk få bilder som blir lagt ut. Dette fordi at det er et fåtall som blir stående slik som bilde skal være. Dette gjør at jeg ikke kan legge ut de bildene jeg allerhelst har lyst til å legge ut.

Det som skjer med bildene skjer hver gang jeg skal lage et innlegg. Når det blir et styr hver gang jeg skal lage et innlegg, da sier det seg selv at det blir ikke noe du vil gjøre hver dag. Dette med bildene har gjort at jeg har mistet litt motivasjonen. Derfor har det ikke blitt så mange innlegg desverre. Noen andre som har samme problem?? Det med bildene har hatt mye å si og det er ikke kjekt å gjøre noe man blir dårlig humør av fordi at man ikke får til det med bildene.  Det som er hovedgrunnen til at jeg ikke har blogget er nok at jeg har fokusert mye på skolen.  Men jeg vil si at en blogg uten bilder er ikke noe særlig aktrativt. Det er nesten bedre å la vær og blogge når alle innleggne er uten bilder. En blogg uten bilder er som et rom uten møbler!

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits